Az általunk forgalmazott traktorok 2 illetve 3 pont függesztéssel rendelkeznek. A 2 pont függesztésű traktorokhoz vásárolható 3 pont adapter [UTA3PT], így ezek is korlátozás nélkül használhatók az alább felsorolt eszközök mindegyikével.

*A traktorokhoz minden esetben mellékeljük a gyári talajmarót.

3 pont függesztés [bármely gépre]

A gépek kb. 16 LE-ig a talajmaró függesztéséhez szükséges 2 pontos adapterrel vannak felszerelve (a 16 LE feletti gépek nagy része már gyárilag 3 pontos). Amennyiben egyéb függesztett eszköz használatára van igény, a gépre szerelhető 3 pont adapter. A 3 pont adapter a 2 pontos hidraulika emelőkarjait illetve rögzítőelemeit használja. A 3 pont adapterrel ellátott gépek bármilyen függesztett eszközt képesek működtetni.
Fűnyíró [bármely gépre]

3 pont függesztésű forgókéses fűnyíró. Az eszköz munkaszélessége 110 cm. A tarlómagasság a csúszótalpak segítségével egyszerűen beállítható. Szükséges tartozék: univerzális mezőgazdasági kardántengely.
Szárzúzó [14LE és 600kg felett]

3 pont függesztésű lengőkéses szárzúzó. Az eszköz munkaszélessége 120 cm. A tarlómagasság a támkerék és a 3 pont segítségével állítható. Szükséges tartozék: univerzális mezőgazdasági kardántengely.
Kemper kasza [14LE és 600kg felett]

3 pont függesztésű, kéttárcsás rendrevágó fűkasza. Az eszköz munkaszélessége 120 cm. Szükséges tartozék: univerzális mezőgazdasági kardántengely.
Tárcsa [14LE felett, összkerékhajtás javasolt]

3 pont függesztésű tárcsa. Az eszköz munkaszélessége 110 cm.
Eke - 1 fejes [bármely gépre]

3 pont függesztésű 1 fejes eke. Munkamélység: 21cm, fogásszélesség: 25cm.
Eke - 2 fejes [14LE felett, összkerékhajtás javasolt]

3 pont függesztésű 2 fejes eke. Munkamélység: 21cm, fogásszélesség: 25cm ekefejenként. A teljes fogásszélesség az ekefejek eltolásával változtatható.
Gödörfúró [bármely gépre]

3 pont függesztésű gödörfúró. Fúróspirál átmérő: 180, 250mm. Munkamélység: 500-800mm. A készülék árában a nyomatékhatárolós kardántengely benne van.
Homlokrakodó [12 LE fölött]

Az eszközt a Kubota B-sorozatához (B1200-tól felfelé) annak gyári homlokrakodója alapján fejlesztettük ki. Az eszköz multifunkciós vezértömbbel készül és közvetlenül a hidraulika szivattyúról kapja a tápot, így nincs szükség a hátsó hidraulika ideiglenes lekötésére. Emelőkapacitása kb. 250kg. A kanál gyorscsatlakozók segítségével könnyen cserélhető rakodóvillára vagy más egyedi adapterre.
Pótkocsi [bármely gépre]

4 tonna teherbírású pótkocsi. Ráfutó- vagy légfékes kivitelben, felépítménnyel vagy anélkül. Rendkívül robusztus felépítésük ellenére meglepően alacsony áron kínáljuk őket.
Tolólap [bármely gépre]

Hidraulikus működtetésű tolólap. Munkaszélesség: 110-140cm. A tolólap elfordítható ill. gyorscsatlakozóval levehető. Egy acél és egy gumi vágóéllel szállítjuk.

Az elérhető tartozékok listája (árajánlat telefonon/emailben vagy faxon):