Filozófiánk

Az UNITRAK Kft. minden gépet felújított állapotban értékesít - ebben szeretnénk különbözni más hasonló területen működő cégektől. Hiszünk abban, hogy komoly hozzáadott érték nélkül a gazdaság egyetlen területén sem lehet egy vállalkozás életképes. A rozsdáról nehéz megmagyarázni, hogy az az ún. "védő oxidréteg"...
Nem célunk több száz darabos készlet felhalmozása egymáshoz erősen hasonlító modellekből. Készletünket úgy alakítjuk ki, hogy vásárlóink mind méret, mint teljesítmény szempontjából Magyarország legszélesebb kistraktor-választékából válogathassanak. Ha ennek ellenére nem találja az Önnek leginkább megfelelő modellt, az Ön preferenciái alapján beszerezzük a gépet.

Mit nevezünk hozzáadott értéknek?


Mit jelent a "Gyári felújított" állapot?

Amennyiben mindez Önnek nem elegendő, választhat ennél többet is. Októbertől készletünkben talál ún. "Gyári felújított" gépeket is. Ezen gépek felújítását japánban végzik, gyári alkatrészekkel, a gyári előírásoknak megfelelően. A mellékelt képeken megtekinthető a munka minősége. A legapróbb részletekig terjedő figyelemnek köszönhetően a gépek úgy néznek ki illetve úgy működnek, mintha most jöttek volna le a gyártószalagról. Megítélésünk szerint ezek a gépek képviselik jelenleg Európa legjobb ár/érték arányát, mivel a gépek gyakorlatilag újnak tekinthetők (50-150 üzemóra), de az új gépek árának csak töredékébe - kb. egynegyedébe kerülnek.