Konténerállapot - Felújított állapot

A Japánból érkező használt kistraktorok hazánkban megvásárolhatók úgynevezett "konténerállapotban" is. Cégünk nem ezt az utat választja, hanem a gépeket részletesen átvizsgálja illetve igény esetén felújítja. A gépek általában elég jó műszaki állapotban vannak, ám a sós levegő kikezdi a fényezett felületeket. A vizes/saras munkakörnyezet gyakran megviseli a szimmeringeket, csapágyakat, elektromos berendezéseket.
Tapasztalataink szerint a beérkezett gépek egyike sem 100%-os állapotú, mindegyiknél szükség van kisebb-nagyobb felújításra. Ha konténerállapotú gépet vásárol, igen nagy a valószínűsége, hogy nem lesz képes azt azonnal használni, a gép felújítása napokba, hetekbe és súlyos tízezrekbe fog kerülni.


Cégünk a gépeket átvizsgálja és igény esetén felújítja, így minden általunk forgalmazott gépre fél év garanciát vállalunk. Minden esetben újra cseréljük az akkumulátort, a motorolajat, hűtőfolyadékot, szűrőket, eltávolítjuk a korróziót, átfényezzük a gépeket és mindenre kiterjedően ellenőrizzük a gépek működését.

A döntés tehát az Öné: szereli vagy használja...