Szerviz

Ezek a dízel traktorok általában jóval 1000 óra alatti futásteljesítménnyel rendelkeznek. (A legtöbb gyártó 1000 üzemóráig ad garanciát termékeire) A gépek eredetileg rizsfarmokon dolgoztak, ahol évente 2 - 6 napot, általában nem több, mint 40 - 60 órát használták őket.
Több forrásból hallottunk félrevezető információkat az alkatrészellátással kapcsolatban így fontosnak tartjuk, hogy tisztázzunk néhány kérdést.

Az elmúlt évek során a következő kijelentésekkel találkoztunk:


Minden japán kistraktor Japánban készül és az eltérés mindössze a feliratokban illetve néhány helyi szabályozó miatti apró különbségben nyilvánul meg. A fődarabok minden esetben csereszabatosak és az idehaza beszerzett cserealkatrészek problémamentesen beszerelhetők a gépekbe. A gépek metrikus rendszeruek, így a kereskedelmi forgalomban kapható csapágyak, szimmeringek, tömítések és egyéb alkatrészek tökéletesen illeszkednek.

Szervizünkben dolgozó munkatársaink csúcsminőségű szerszámokkal és kivételes műszaki felkészültséggel rendelkeznek. Az általunk forgalmazott eszközök meghibásodási valószínűsége igen csekély, köszönhetően a mindenre kiterjedő átvizsgálásnak, alacsony üzemórának és a robusztus technikának.
A garanciális és garancián túli javításokat műhelyünkben vagy jutányos kiszállási díj fejében a helyszínen végezzük el. A javítások alkatrészigényét saját raktárunkból, vagy Japánból beszerzett egységekkel fedezzük.


Célunk vásárlóink hosszútávú elégedettsége, ennek érdekében mindent megteszünk, hogy az Ön gépe még hosszú évekig problémamentesen üzemeljen.

Vállalási szabályzatunkat itt olvashatja.